< май 2019 >
не по вт ср че пе съ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

 За бърза връзка с нас:
Skype: kadekalve

Тук ще намерите информация за нашите томболи

   Всяка седмица, ще имате уникалния шанс да участвате в нашата месечна томбола на вестник „Къде Кълве” и да спечелите предметна награда – риболовно оборудване или аксесоар, осигурен от редакцията на вестника. Всичко, което се иска от вас е да попълните нашия талон за участие, който да изпратите на посоченият редакционен адрес. С вашето редовно участие всяка седмица, вие  увеличавате своята възможност, да спечелите качествено риболовно оборудване или аксесоар напълно безплатно с доставка на място за наша сметка!


Участвайте и спечелете! За подробности четете седмичния вестник „ Къде Кълве”!

За участие в томболата вижте вестник " Къде Кълве "

За да участвате в месечната  томбола на вестник "Къде Кълве" е нужно да попълните приложения в него талон и да го изпратите на посоченият редакционен адрес.

Томболата се тегли в края на всеки месец, а новата награда се анонсира в началото му! Всеки месец различна награда!

Печелившият за месец ноември е г-н Емил Кацарски от град Велико Търново. Честито на късметлията, който вече е получил наградата си!  
mivardi
Спецификация:
Наградата този месец е:

Награда по желание!

 

И така,  навлизаме в последният месец на годината – месец изпълнен с празници, очаквания и естествено много подаръци. Верни на традициите си да бъдем оригинални и със собствен стил, този месец нашето предложение за награда на томболата ни ще бъде малко нестандартно, но в замяна на това оригинално и надяваме се, интересно и съблазнително за вас. Печелившият през този месец, ще има уникалният шанс да спечели риболовно оборудване, независимо какво – макара, пръчка, аксесоар или каквото и да е друго нещо свързано с риболова и любимото хоби, на 30% от номиналната му цена по собствен избор и желание! Таванът на стойността на наградата е 500 лева, като крайната цена е усреднена от съществуващи пет независими търговски оферти в страната. По този начин, вие ще имате уникалният шанс да се оборудвате с любим такъм или принадлежност на символична цена с доставка на място за наша сметка. Така например, ако вашето желание е на търговска  стойност от 400 лева, то вие може да е придобиете само за 120 лева! Наистина уникално и неповторимо предложение! Заедно с  това, ще получите и допълнително отделен подарък от нас. Участвайте и спечелете! Всичко това само срещу изпратен талон на редакционният адрес на вестника! Очакваме ви! Няма ограничение в минималната стойност на наградата, която сте избрали. Няма ограничения от фирма, марка и модел, стига да се предлагат в страната. Наистина Коледно предложение! 

 
 

Награда по желание на стойност до 500 лева!!!